U kunt hieronder reserveren voor de voorstelling "Tijdgeesten" van Theatergroep Bisonder.

Vanaf dit jaar maken wij gebruik van een nieuw reserveringen systeem. U maakt hiermee gebruik van een beveiligde verbinding en u kunt gelijk betalen via bijvoorbeeld iDeal.

De reservering verloopt via een aantal stappen. U dient er op te letten dat u de reserveringsprocedure in zijn geheel afrond. U heeft gereserveerd zodra u de bevestigingspagina op het scherm krijgt.

Het reserveringen systeem werkt als een webwinkel. U kiest de gewenste voorstelling(en) en het aantal tickets, u kunt kiezen voor het aantal Bisvriend tickets en/of het aantal standaard tickets. Iedere Bisvriend heeft recht op 1 Bisvriend ticket met korting. Daarna klikt u op "Bestel". U ziet bij "Uw bestelling" het totaaloverzicht. Als u klaar bent met uw bestelling klikt u op "Bestelling afronden". Vervolgens worden uw gegevens gevraagd waarna u de mogelijkheid krijgt om te kiezen hoe u wilt betalen. U kunt bij ons betalen via iDeal, Paypal of creditcard. Als u de betaling heeft afgerond krijgt u een mail met de bevestiging van uw reservering en uw tickets. Wij verzoeken u vriendelijk de tickets mee te nemen naar de voorstelling zodat wij daar uw reservering administratief kunnen verwerken.

Heeft u nog vragen of opmerkingen dan kunt u ons bereiken via "CONTACT" op deze website of u stuurt een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klikt u op deze link om naar onze webwinkel te gaan: Theatergroep Bisonder webshop

Sponsors

Deze voorstelling is mede tot stand gekomen met de hulp van: